Doordat er binnen het zorgecosysteem efficiënter samengewerkt wordt en het minder administratieve last geeft, blijft er meer tijd over voor zorg. Daarnaast worden er kosten voorkomen doordat signalen eerder herkend worden. Hierdoor zijn snellere interventies mogelijk en kan er zodoende preventief opgetreden worden.
Zorgverzekeraars en gemeenten
Verbind het hele zorgecosysteem
Ondersteun inwoners, professionals en mantelzorgers door zorgcommunicatie menselijker, simpeler en efficiënter te maken.
De voordelen Voor jou als zorgverzekeraar of gemeente
Ontzorg mensen, bespaar kosten
Netwerkzorg
Gemiddeld zitten er 24 professionals, mantelzorgers, naasten en anderen in een zorgnetwerk. Met OZO schakelen zij gemakkelijk en snel met de juiste mens(en).
Minder uitval
Doordat mantelzorgers en professionals efficiënt communiceren én zich gehoord voelen, zien we dat er minder uitval is bij gebruik van OZO.
ondersteuning
Een online platform, dat haar gebruikers (ook) offline ondersteunt. Van implementatie tot ondersteuning en evaluatie: OZO pakt en houdt een actieve rol.
gebaseerd op ervaring
OZO is ingericht vanuit de praktijk én wordt ondersteund door projectmedewerkers met een zorgachtergrond. Zo krijgen én houden we deelnemers aan boord.
We willen zorg menselijker, simpeler & efficiënter maken
Mens- en servicegericht platform waar het hele zorgecosysteem verbonden en ontzorgd wordt.
Veelgestelde vragen
Door de menselijke benadering. We dragen (pro)actief bij aan het opzetten van netwerkcommunicatie ten behoeve van de cliënt. Dat betekent dat onze projectmedewerkers betrokken zijn en blijven: van implementatie tot evaluatie. Onze helpdesk medewerkers - met een achtergrond in de zorg - staan klaar om gebruikers te helpen.
OZO is er voor het hele zorgecosysteem! Of je nu zelf ondersteuning nodig hebt, of hulp verleent aan een ander. Daarbij kun je denken aan cliënten, familie, mantelzorgers, vrijwilligers, huisartsen, apothekers, medisch specialisten of professionals binnen het onderwijs, de ouderenzorg, jeugdzorg, thuiszorg of de geestelijke gezondheidszorg.
Ja, OZO is veilig. OZO wordt jaarlijks getoetst via het ISO 27001- en NEN 7510 certificaat voor informatiebeveiliging. Daarbij wordt gekeken of OZO zich houdt aan de geldende procedures en maatregelen die vanuit de certificaten genomen moeten worden. Ook met aangesloten organisaties hebben we afspraken over wederzijdse verplichtingen en verantwoordelijkheden via een samenwerkingsovereenkomst.
Onze privacyverklaring legt uit welke gegevens wij opslaan en waarom. Hier kun je de privacyverklaring voor cliënten/jeugdigen, (persoonlijke) relaties en professionals downloaden.